Πρόβλημα Προτεινόμενες Ενέργειες
Στην προσπάθειά σας να εγγραφείτε προβάλλεται στην οθόνη σας το μήνυμα: «Αυτή η ταυτότητα υπάρχει ήδη…» 1. Έχετε Win XP με Service Pack 2
Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον pop up blocker.

Στα Tools του Internet Explorer επιλέγουμε pop up blocker -> Turn off pop up blocker.
2. Έχετε εγκαταστήσει στον explorer κάποια βοηθητική "μπάρα" μηχανής αναζήτησης (yahoo ή google toolbar), η οποία διαθέτει pop up blocker και θα πρέπει να τον απενεργοποιήσουμε.
Στην αίτηση εγγραφής, κατά τη διάρκεια της καταχώρισης δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Επικοινωνούμε για το πρόβλημά αυτό στο e-mail:
informat@doukas.gr
Κατά την εξέλιξη της προσπάθειας για απάντηση των ερωτήσεων, διακόπτεται η σύνδεση μου ή η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται. Επικοινωνούμε για το πρόβλημά αυτό στο e-mail:
informat@doukas.gr
ώστε να διαγραφεί η προσπάθεια αυτή. Θα πρέπει στο e-mail αυτό να περιλαμβάνονται τα στοιχεία του μαθητή: Επώνυμο, Όνομα, Τάξη, Ταυτότητα και κωδικός.
Αφού πληκτρολογήσω την ταυτότητα και τον κωδικό μου, δεν ανοίγει το παράθυρο των ερωτήσεων. Τα στοιχεία εγγραφής σας στο διαγωνισμό από προηγούμενη χρονιά διατηρούνται στο αρχείο. Δεν υπάρχει λόγος να επανεγγραφείτε.

Μπορείτε να στείλετε με e-mail (info@lysias.gr) τα στοιχεία σας, για να σας θυμίσουμε την ταυτότητα και τον κωδικό που είχατε καταχωρήσει
Πληκτρολογείτε την ταυτότητα και τον κωδικό σας, πιέζετε το κουμπί «είσοδος» και παρ’ όλα αυτά δεν ανοίγει το παράθυρο του διαγωνισμού. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που πληκτρολογήσατε είναι σωστά. Προσοχή στο διαχωρισμό μηδέν και όμικρον, ελληνικών και λατινικών κεφαλαίων χαρακτήρων όπως τα Χ,ΚΑ, κλπ
Το σχολείο σας δεν υπάρχει στον αντίστοιχο πίνακα, και θέλετε να προχωρήσετε στην εγγραφή σας. Επιλέξτε ως σχολείο το τελευταίο της λίστας με το όνομα «άλλο» από τον πίνακα και στείλετε τα στοιχεία του δικού σας στο e-mail: info@lysias.gr
Πληκτρολογείτε την ταυτότητα και τον κωδικό σας, τα στοιχεία σας είναι σωστά, πιέζετε το κουμπί «είσοδος» παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν ανοίγει το παράθυρο των ερωτήσεων του διαγωνισμού. Οι ερωτήσεις της δοκιμασίας εμφανίζονται σε ένα αναδυόμενο νέο «παράθυρο».

Αυτό δεν είναι εφικτό εάν στον υπολογιστή σας υπάρχει εφαρμογή η οποία δεν επιτρέπει το άνοιγμα τέτοιων παραθύρων. Τέτοιες εφαρμογές είναι τα popup killers και τα firewalls. Επίσης το service pack 2 των windows XP έχει ενσωματώσει τέτοιες διαδικασίες.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να απενεργοποιήσετε την ιδιότητα αυτή και να χαμηλώσετε το επίπεδο ασφαλείας για όσο διαρκεί η προσπάθειά σας.
Πληκτρολογείτε τα στοιχεία σας στη σελίδα της εγγραφής και στη συνέχεια μετά την «καταχώρηση» δεν εμφανίζεται η σελίδα με τα προς εκτύπωση στοιχεία αλλά το μήνυμα διακοπής της επικοινωνίας με τον server ("page not found"...) Αν προσπαθείτε να κάνετε εγγραφή τις ώρες αιχμής του διαγωνισμού, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Θα πρέπει να προσπαθήσετε κάποια άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Προσπαθείτε να εισάγετε το σχολείο σας στον αντίστοιχο πίνακα του ιστότοπου info@lysias.gr, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε κάποιο σχολείο στον αντίστοιχο πίνακα πρέπει να στείλετε τα στοιχεία του στο e-mail: info@lysias.gr

 
Με τη συνεργασία

   

 
Χορηγοί

   
Χορηγοί Επικοινωνίας